4 - retters ​menu

Antipasti misto

​​Udvalg af italienske specialiteter

Arancini

​Panerede og friterede risottokugler 

m. trøffelcreme og parmesan -

Filetto di Manzo

​Stegt oksemørbrad | blomkålspuré 

| timian | gulerødder | svampe 

Spørg gerne tjeneren for alternativ ret

Tiramisu

​Ladyfingers bund m. karamel og appelsin |

Espressosirup | amaretto 

Pr. Person 449,-

Tilkøb vinmenu

Fabiano Sestiere Castello Prosecco Brut

​Italien

​Beni Batasiolo Langhe Chardonnay

​Italien

​Martin Berdugo Reserva Tempranillo

​Spanien

​Castellani Sommavite Santovino

​Italien

+ 375,- pr. person

Sharing is caring!

Menuen består af forskellige serveringer, hvor alt

serveres som deleretter til bordet

​Inklusiv

Velkomstbobler

​3 timers øl, vin, vand og kaffe/the

​​Antipasti

Pane

Hjemmebagt focaccia brød

Calvolfiore

Bagt blomkål | brunet smør |trøffel | mandel

Arancini

Panerede og friterede risottokugler 

m.trøffelcreme og parmesan

Burrata

Burrata | årstidens grønt |marinerede tomater |

balsamico | olivenolieVelkomstbobler

Carpaccio di Manzo + 35,-

- Oksemørbrad | parmesan | salat | oliven |

citron olivenolie I trøffelmayo 

Hovedretter

Spaghetti alla marinara

​Jumfruhummer I muslinger I tomate I bisque 

Tagliata

Grillet ribeye | rucola bagt tomat | parmesan | trøffelolie

Pescare

Skinstegt rødfisk I salvie I kapers I tomat I grillet citron I salat

Pommes med trøffel granulat & parmesan

Dessert

Tiramisu

Ladyfingers bund m. karamel og appelsin I

I Limoncello kaviar I amaretto

​​Pr. Person 895,-

​​

Como Frederiksberg

Godthåbsvej 30
​2000 Frederiksberg

40 41 51 61 - telefonen er kun åben i vores åbningstid

Restaurant: manager@comocph.dk

Kontor: info@comofrb.dk

Selskaber +10 gæster: event@spisestederne.dk

Åbningstider​

Onsdag

17.00 – 23.30​

Torsdag

17.00 – 23.30​

Fredag

17.00 – 23.30​

Lørdag

17.00 – 23.30​

Køkkenet lukker: tirsdag - lørdag

21:45