4 - retters ​menu

Antipasti misto

​​Udvalg af italienske specialiteter

Arancini

​Panerede og friterede risottokugler 

m. trøffelcreme og parmesan 

Filetto di Manzo

​Stegt oksemørbrad m. blomkålspuré – 

timian – gulerødder – svampe 

Spørg gerne tjeneren for alternativ ret

​​

Tiramisu

​Ladyfingers bund m. karamel – appelsin –

espressosirup – amaretto 

449,- Pr. Person

Tilkøb vinmenu

Fabiano Sestiere Castello Prosecco Brut

​Italien

​Beni Batasiolo Langhe Chardonnay

​Italien

​Martin Berdugo Reserva Tempranillo

​Spanien

​Castellani Sommavite Santovino

​Italien

+ 375,- pr. person

Sharing is caring!

Menuen består af forskellige serveringer, hvor alt

serveres som deleretter til bordet

​Inklusiv

Velkomstbobler

​3 timers øl - vin - vand
​kaffe & the

​​Antipasti

Pane

Hjemmebagt focaccia brød

Calvolfiore

Bagt blomkål med brunet smør, trøffel og mandel

Arancini

Panerede og friterede risottokugler 

m.trøffelcreme og parmesan

Burrata

Burrata m. årstidens grønt – marinerede tomater –

balsamico – olivenolie

Carpaccio di Manzo + 35,-

Skiver af oksemørbrad m. parmesan – salat – oliven –

citron olivenolie – trøffelmayo 

Hovedretter

Spaghetti alla marinara

​M. jomfruhummer – muslinger – tomat – bisque 

Tagliata

M. grillet ribeye – rucola – bagt tomat –
​parmesan – trøffelolie

Pescare

Skinstegt rødfisk m. salvie – kapers – tomat –
​grillet citron – salat

Trøffelfritter
​Trøffel granulat & parmesan

Dessert

Tiramisu

Ladyfingers bund m. karamel – appelsin – espressosirup 

– amaretto

​​895,- Pr. Person

​​

Como Frederiksberg

Godthåbsvej 30
​2000 Frederiksberg

40 41 51 61 - telefonen er kun åben i vores åbningstid

Restaurant: manager@comocph.dk

Kontor: info@comofrb.dk

Selskaber +10 gæster: event@spisestederne.dk

Åbningstider​

Onsdag

17.00 – 23.30​

Torsdag

17.00 – 23.30​

Fredag

17.00 – 23.30​

Lørdag

17.00 – 23.30​

Køkkenet lukker: tirsdag - lørdag

21:45